II miejsce i Brązowy Gar podczas „Święta Bigosu Polskiego” 2015r.
15 listopada 2015r. w restauracji Siedlisko Folkloru Marzanna w Niedrzwicy Dużej odbyła się X edycja Święta Bigosu Polskiego, podczas którego zorganizowano konkurs na najlepszy bigos. Do konkursu przystąpili restauratorzy oraz uczniowie szkół gastronomicznych. Bigos z miodem przygotowany przez uczniów Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w Pszczelej Woli zajął III miejsce w kategorii SZKOŁY.
Nagrodą był ,,Brązowy Gar” i profesjonalny bigosownik - naczynie do zapiekania dań z kapusty i nie tylko. Potrawy oceniało jury w składzie którego znaleźli się m.in. Rafał Ziemkiewicz, Ryszard Rembiszewski, Monika Jarosińska, Ewa Złotowska. Stoisko Zespołu Szkół Rolniczych C K P reprezentowali ubrani w lubelskie stroje ludowe uczniowie Milena Mełgieś, Ilona Sulowska , Wojciech Flis pod opieką Pani wicedyrektor Anny Szcześniak, Elżbiety Wróbel i Anny Korbus.
.